15 βραβεία για τη Lidl στα Ermis Awards 2018

21.03.2019 10:00:00 | Θεσσαλονική

Φωτογραφία με την Βασιλική Αδαμίδου, Ηead of Corporate Communications, CSR and Social Media της Lidl Eλλάς να παραλαμβάνει ένα από τα 15 βραβεία

Η Βασιλικής Αδαμίδου στην σκηνή των Ermis Awards 2018

Σε μια λαμπρή τελετή απονεμήθηκαν τα βραβεία Ermis Awards, την Tρίτη 19 Φεβρουαρίου, στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" και η  Lidl Eλλάς απέσπασε σειρά διακρίσεων, συνολικά 15 βραβεία, στους πιο σημαντικούς τομείς της επικοινωνίας. Ανάμεσά τους οι μεγαλύτερες διακρίσεις της βραδιάς, ενώ να σημειωθεί πως η καμπάνια #apotalidl διακρίθηκε στις περισσότερες κατηγορίες:

-    CLIENT & BRAND OF THE YEAR Η LIDL ΕΛΛΑΣ
-    CREATIVE BRAVERY ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ #APOTALIDL


Αναμφισβήτητα η καμπάνια #apotalidl ξεχώρισε και έδωσε νέα πνοή στα social media της Lidl Ελλάς! Η φιλοσοφία μας υπαγορεύει πως ό,τι γίνεται από τα Lidl, γίνεται πάντα για καλό! Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε για κάθε τέτοια αναφορά στα social media, άλλοτε αυθόρμητα αστεία και άλλοτε ηθελημένα απαξιωτική για εμάς, να αντιστρέφουμε το σχόλιο σε «κάτι καλό για τους πολλούς». Σε συνεργασία λοιπόν με την ΜΚΟ «Μπορούμε» αποφασίσαμε για κάθε αναφορά που περιείχε τη φράση ή το hashtag "από τα Lidl" να δίνουμε 10 μερίδες φαγητό σε οικογένειες που τις είχαν ανάγκη.  Συγκεντρώσουμε 17.912 αναφορές σε διάστημα μόλις δύο μηνών οι οποίες μετατράπηκαν σε 200.000 μερίδες φαγητού.


Σημαντική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η δήλωση της Βασιλικής Αδαμίδου, Ηead of Corporate Communications, CSR and Social Media της Lidl Eλλάς: «Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα καταφέραμε με τόλμη, καινοτομία, χιούμορ, ακόμα και έξυπνο αυτοσαρκασμό κάποιες φορές να ξεκινήσουμε να αλλάζουμε ένα αρνητικό στερεότυπο και perception για το brand reputation της εταιρίας μας που χρόνια δοκιμάζεται. Όμως μέσα από την καμπάνια #apotalidl αποδεικνύουμε πως ό,τι γίνεται από την εταιρία μας είναι για καλό! Για το καλό της αγοράς, της κοινωνίας, της οικονομίας, του περιβάλλοντος και των συνεργατών μας. 

Λαμβάνοντας περισσότερα από 20 βραβεία στο σύνολο, στην πλειοψηφία τους χρυσά, για την καμπάνια #apotalidl που σχεδιάσαμε και τρέξαμε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρία Τhe Newtons Laboratory, στα Ermis Awards 2018 λάβαμε την απόλυτη αναγνώριση μέσα από τα 3 Grand Ermis Awards στις κατηγορίες Bravery, Brand of the Year και Client of the Year. Και επειδή πιστεύουμε ότι το καλό αξίζει να πολλαπλασιάζεται, ανακοινώσαμε ως επιστέγασμα αυτής της αναγνώρισης ότι θα δοθούν επιπλέον 100.000 μερίδες φαγητού #apotalidl_meagapi, μέσα από τη ΜΚΟ «Μπορούμε» στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!»

Αναλυτικά οι διακρίσεις μας ανά κατηγορία:

Ermis Ad 
Grand - κατηγορία Εκστρατείες #apotalidl
•    Εκστρατείες – Αναλώσιμα προϊόντα  #apotalidl - Ermis Gold
•    Υπαίθριες Διαφημίσεις – Poster #apotalidl - Ermis bronze

 

Ermis direct
Grand - #apotalidl
•    Καμπάνιες Direct Marketing / Business to Consumer μόνο μέσω Digital Καναλιών Ermis Gold

 

Ermis Digital
Grand Digital #apotalidl
•    Corporate image Ermis Gold
•    Social media – Response Real- time activity #apotalidl - Ermis Bronze
•    User Generated Content #apotalidl - Ermis Silver
•    Long term Community Building/Management #KaneisAllos – Ermis Silver
•    Services, Corporate Image & Sponsorships #apotalidl  - Ermis Silver


Ermis PR
•    Διαχείριση φήμης εταιριών, Κρατικών οργανισμών, Αντιμετώπιση κρίσεων, Διαχείριση κρίσιμων θεμάτων #apotalidl – Ermis Silver

Γιατί στη Lidl Ελλάς αποστολή μας είναι ένα καλύτερο αύριο…
 

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (153 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα