Η συλλεκτική σειρά Disney Stacks τώρα στα Lidl!

Η Lidl Ελλάς γιορτάζει τα 100 χρόνια της Disney με 16 συλλεκτικές ξύλινες φιγούρες για παιδιά εμπνευσμένες από αγαπημένους ήρωες.

05.10.2023 | Θεσσαλονίκη

disney stacks 2023 Press Release Image

H Lidl Ελλάς παρουσιάζει τις συλλεκτικές ξύλινες φιγούρες Disney Stacks, στο πλαίσιο της επετειακής καμπάνιας της Disney “100 Years of Wonder.

Από την Πέμπτη 05.10.2023 έως και την Τετάρτη 15.11.2023 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε 30€ αγορών, οι πελάτες των καταστημάτων Lidl μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν από το ταμείο μία συλλεκτική φιγούρα Disney Stacks. Εκτός από τον Μίκυ Μάους, την Έλσα από το Frozen και τον μικρούλη Πάτσα από τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, υπάρχουν συνολικά 16 φιγούρες, οι οποίες θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους!

Για περισσότερο από τρεις γενιές, η Disney μοιράζει χαρά στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρωτοπόρος των κινουμένων σχεδίων, δημιουργός θεματικών πάρκων και πολλών ακόμα, η Disney έχει δημιουργήσει κόσμους που οι άνθρωποι λατρεύουν να ονειρεύονται.  

Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την εμπειρία συλλογής, κάνοντας δικό τους το συλλεκτικό άλμπουμ για να αποθηκεύουν τις φιγούρες τους στην τιμή των 4,99€, αλλά και να αποκτήσουν 4 διαφορετικά λούτρινα τσαντάκια Disney με 4,99€.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (522.41 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα