Για 8η συνεχή χρονιά η Lidl Ελλάς βραβεύεται στα Hellenic Responsible Business Awards

Κατέκτησε 4 νέα βραβεία για τις υπεύθυνες πρωτοβουλίες της για τον άνθρωπο, την κοινωνία και τον πλανήτη.

02.08.2023 | Θεσσαλονίκη

hellenic responsible awards 2023 Press Release Image

Από αριστερά – δεξιά Χρήστος Παρναβέλας, Team Manager, Head of Employee Engagement, Lidl Ελλάς | Χριστίνα Παπαγεωργίου, Senior Specialist, Corporate Responsibility, Lidl Ελλάς | Ευαγγελία Δεδούση, Associate, Corporate Responsibility, Lidl Ελλάς | Γιώργος Κοτανίδης, Team Manager, Energy Management, Lidl Ελλάς

Με σταθερή παρουσία στον θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards, για 8η συνεχή χρονιά, η Lidl Eλλάς απέσπασε φέτος 4 νέα βραβεία, 2 Gold και 2 Bronze, για την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών «υπεύθυνου επιχειρείν».

Τα Hellenic Responsible Business Awards αναδεικνύουν διαχρονικά τις συνεργασίες που δημιουργούν ένα νέο πρότυπο στην ελληνική επιχειρηματικότητα και παράγουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον.  

Αναλυτικά τα βραβεία που κατέκτησε η εταιρεία:

  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Μηδενική Πείνα» για την προσφορά 5.000 εορταστικών «γευμάτων αγάπης» σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης και το γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας-Θράκης.
  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Ισότητα των Φύλων» για τις δράσεις υποστήριξης της έμφυλης ισότητας στην εργασία αλλά και την προσωπική ζωή, της γυναικείας ενδυνάμωσης και της συμπερίληψης.
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία «Ισότιμη συμμετοχή στην εκπαίδευση» για τις δράσεις ευαισθητοποίησης και επιμόρφωσης των ανθρώπων της σε θέματα ισότητας, διακρίσεων, ενσωμάτωσης και παρενόχλησης στον χώρο εργασίας.
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία «Διαχείριση Ενέργειας» για τη χρήση 100% πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας σε όλες τις εγκαταστάσεις της στον δρόμο προς την κλιματική ουδετερότητα.

Η Lidl Ελλάς με ένα σύγχρονο και σταθερά εξελισσόμενο επιχειρηματικό μοντέλο παραμένει πιστή στις αξίες του υπεύθυνου και βιώσιμου επιχειρείν με καινοτόμες πρακτικές για την κοινωνία, το περιβάλλον, τους καταναλωτές και τους ανθρώπους της.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (550.55 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα