Η Lidl Ελλάς για 8η συνεχή χρονιά χορηγός της MOYSA

Ενθαρρύνει την καλλιτεχνική εξέλιξη ταλαντούχων νέων μουσικών, έχοντας προσφέρει από το 2016 πάνω από 150.000€ για τη στήριξη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

22.11.2023 | Θεσσαλονίκη

xorigos megaro mousikis thessalonikis moysa press release image

Η Lidl Ελλάς, ως θερμός υποστηρικτής των πολιτιστικών δρώμενων της χώρας, βρίσκεται στο πλευρό της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (MOYSA) για 8η συνεχή χρονιά.

Από το 2016 έως και φέτος, η εταιρεία έχει προσφέρει περισσότερα από 150.000€, υποστηρίζοντας τη διοργάνωση συναυλιών ή εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για τα μέλη της ορχήστρας. Συγκεκριμένα, η MOYSA διοργάνωσε ή συμμετείχε με τη χορηγία της Lidl Ελλάς σε περισσότερες από 70 εκδηλώσεις και φεστιβάλ σε διάφορους χώρους στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, αλλά και το εξωτερικό, καθώς και σε νοσοκομεία, ιδρύματα και σχολεία, με την παρουσία πάνω από 200 νέων μουσικών.

Επιπλέον, η εταιρεία στο πλαίσιο της χορηγίας της στηρίζει από το 2016 τη λειτουργία του Θερινού Σχολείου της MOYSA, το οποίο διοργανώνεται σε ετήσια βάση και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των νέων και τη στενότερη επαφή τους με τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους ανθρώπους της μουσικής.

Η Lidl Ελλάς μέσα από αυτή τη συνεργασία αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως επενδύει έμπρακτα στον ελληνικό πολιτισμό και τους νέους καλλιτέχνες με υπευθυνότητα και συνέπεια στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους.  

 

Σχετικά με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης MOYSA

H MOYSA δημιουργήθηκε από τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2015. Είναι μία κοινότητα νέων μουσικών από τη Βόρεια Ελλάδα και άλλες περιοχές της χώρας, ηλικίας 8 έως 25 ετών. Σκοπός της είναι η περαιτέρω εκπαίδευση των μελών της στην ορχηστρική τέχνη και σε συναφείς τομείς, καθώς και η ενδυνάμωση της κοινωνικής ευαισθησίας μέσω της μουσικής.  Κύριοι στόχοι της είναι να συμβάλλει στην καλλιτεχνική εξέλιξη ταλαντούχων νέων μουσικών μέσα από συναυλίες, συνεργασίες, σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες που αφορούν στην ορχηστρική τέχνη, καθώς και να αναπτύξει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης μέσα από καλλιτεχνικές δράσεις.

 

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (691.3 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα