Εικόνα καταστήματος - Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Από το 1999 είμαστε η αξιόπιστη επιλογή για απλές και άνετες αγορές και το πρώτο σημείο επαφής για προϊόντα καθημερινής κατανάλωσης.

Επιτυχία βασισμένη σε αξίες

Ως διεθνής επιχείρηση φέρουμε ευθύνη - όχι μόνο για ένα οικονομικά αποδοτικό αποτέλεσμα. Η βάση για τις καθημερινές συναλλαγές μας είναι οι απλές ενέργειες με προσανατολισμό στον πελάτη, η υπεύθυνη χρήση των πόρων καθώς και η συναναστροφή με αμοιβαίο σεβασμό με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εταίρους μας. Οι αξίες αυτές ορίζονται στις εταιρικές μας αρχές καθώς και στον κώδικα δεοντολογίας.

Στην καθημερινή εργασία μας λειτουργούμε με οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Ενδεικτικά, η Lidl Ελλάς διακρίθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά ως κορυφαίος Εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers» και για 5η συνεχή χρονιά στις «The Most Sustainable Companies in Greece».

Ανεξάρτητα από το αν οι άνθρωποί μας εργάζονται στα κεντρικά γραφεία μας, σε κέντρα logistics ή στα καταστήματά μας, όλοι μοιράζονται τις ίδιες αξίες, καθώς και το κίνητρο, να κάνουν τη Lidl Ελλάς κάθε ημέρα ακόμα καλύτερη. 

Παρέχουμε στους ανθρώπους μας σύντομες διαδικασίες λήψης αποφάσεων και ένα πολλά υποσχόμενο επιχειρηματικό μοντέλο. Η εμπιστοσύνη στη συνεργασία, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Σύμφωνα με το πρότυπο διοίκησής μας, τα στελέχη μας συνάπτουν δεσμευτικές συμφωνίες και εργάζονται για την ανάπτυξη διαχείρισης ταλέντου του ανθρώπινου δυναμικού. Θα βρείτε το διοικητικό μας πρότυπο εδώ

Εξωτερική λήψη Lidl κατάστημα - Σχετικά με μας

Βραβευμένη επιχείρηση

Αναλαμβάνουμε την οικονομική, κοινωνική και οικολογική ευθύνη και εργαζόμαστε κάθε ημέρα για να εξελίξουμε περαιτέρω το επιχειρηματικό μοντέλο μας και να κάνουμε βιώσιμη την επιχείρησή μας για το μέλλον. Αυτό αποδεικνύεται από τα βραβεία και τις διακρίσεις που έχουμε αποκομίσει, είτε ως εργοδότης είτε για τη βιωσιμότητα και την εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR). Το γεγονός ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις επιβεβαιώνεται και από την ευρωπαϊκή διάκριση για τη Lidl «Retailer of the Year Europe 2018-2019», ξεχωρίζοντας ως η αγαπημένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ των καταναλωτών στην Ευρώπη.

Στη Lidl Ελλάς η ποιότητα γράφεται με κεφαλαία γράμματα. Αυτό επιβεβαιώνεται από διακεκριμένα βραβεία για όλα τα είδη μας. Είμαστε υπερήφανοι για παράδειγμα για τις 6 βραβευμένες ετικέτες ελληνικών κρασιών μας. Τα αποτελέσματα ανεξάρτητων ελέγχων αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της Lidl συχνά είναι καλύτερες από το αντίστοιχο επώνυμο προϊόν.

ιστορική φωτογραφία αρχείου - Lidl

Η ιστορία μας - Επιτυχία βασισμένη σε σύστημα

Το 1999 άνοιξε το πρώτο κατάστημα Lidl στην Ελλάδα. Από τότε έχουμε εξελιχθεί σε σταθερή αξία στο ελληνικό λιανεμπόριο και είμαστε στενά συνδεδεμένοι με την τοπική οικονομία. Σήμερα η Lidl Ελλάς λειτουργεί 230 καταστήματα και 5 κέντρα logistics και απασχολεί συνολικά περισσότερους από 6500 εργαζόμενους στην Ελλάδα.

Ήδη από τη δεκαετία του 1930, όταν ξεκινήσαμε ως επιχείρηση χονδρικού εμπορίου τροφίμων στη Γερμανία, είχαμε ως ξεκάθαρο στόχο να προσφέρουμε ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή. 

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε κατάστημα discount. Πέραν του ότι η αγοραστική εμπειρία στα καταστήματα Lidl είναι απλή, εύκολη και ευχάριστη, η συνεργασία με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές χαρακτηρίζεται από διαφάνεια. Η πολιτική της επιτυχίας μας βασίζεται σε ένα τυποποιημένο σύστημα καταστημάτων - ωστόσο πάντοτε με συναίσθηση της ευθύνης έναντι των συνεργατών και του περιβάλλοντος.