Η Lidl Ελλάς βρίσκεται πίσω από κάθε καλό

Η νέα καμπάνια εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι η εταιρεία τοποθετεί την κοινωνία σε πρώτο πλάνο.

03.01.2023 | Θεσσαλονίκη

photo καμπάνιας

H Lidl Eλλάς έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητά της την υλοποίηση σημαντικών καινοτόμων προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συμβάλλοντας ενεργά στην ελληνική κοινωνία.

Οι μεγαλύτερες από αυτές τις ενέργειες αποτυπώνονται στη νέα της διαφημιστική ταινία με τίτλο «Πίσω από κάθε καλό», την οποία έχουν την ευκαιρία οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η έννοια του καλού δεν είναι αυθύπαρκτη. Γιατί πίσω από το καλό υπάρχουν άνθρωποι. Άνθρωποι που βοηθούν και που στηρίζουν άλλους ανθρώπους.

Έτσι, εδώ και περισσότερα από 23 χρόνια που η Lidl Ελλάς δραστηριοποιείται στη χώρα μας, δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη και μέσω του προγράμματος εταιρικής ευθύνης της, έχει καταφέρει να είναι «πίσω από κάθε καλό».

Με την ταινία «Πίσω από κάθε καλό» η εταιρεία συνοψίζει τις μεγαλύτερες κοινωνικές δράσεις που ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια αλλά και συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια: δράσεις με κοινωφελείς οργανισμούς, κοινωνικά παντοπωλεία και προγράμματα σίτισης δήμων από το 2015, υποτροφίες και δράσεις επικοινωνίας του «Κέντρου για Χαρισματικά Παιδιά CTY Greece» από το 2014 και στήριξη διαφόρων δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2012.

Συνολικά η Lidl Ελλάς έχει προσφέρει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων και έτσι θα συνεχίσει και το 2023 με την ίδια δυναμική να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Γιατί πίσω από κάθε καλό υπάρχει κάποιος που το βοήθησε να συμβεί…

Απολαύστε την ταινία εδώ.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (181.32 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα