Η Lidl Ελλάς συνεχίζει την πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» σε πάνω από 80 προϊόντα βασικής ανάγκης

Τοποθετεί τον καταναλωτή και τις καθημερινές ανάγκες του στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της, παρατείνοντας το μέτρο του Υπουργείου Ανάπτυξης και μετά το πέρας του εξαμήνου.

12.06.2024 | Θεσσαλονίκη

Monimi meiosi timis press release image

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές και με στόχο να προσφέρει πραγματικά χαμηλές τιμές που κάνουν τη διαφορά στον οικογενειακό προϋπολογισμό, η Lidl Ελλάς παρατείνει την πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης «Μόνιμη Μείωση Τιμής». Η Διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε την παράταση του συγκεκριμένου μέτρου και μετά το πέρας του θεσμοθετημένου από την Κυβέρνηση εξαμήνου, αφουγκραζόμενη τις δυσκολίες των καταναλωτών και θέλοντας να προσφέρει λύσεις για όλες και όλους με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, σε σταθερά χαμηλές τιμές.

 «Προχωράμε σε σημαντικές υποστηρικτικές δράσεις πέρα από τις θεσμικές πρωτοβουλίες της πολιτείας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το “Καλάθι του Νοικοκυριού” και παρατείνουμε την πρωτοβουλία "Μόνιμη Μείωση Τιμής" του Υπουργείου Ανάπτυξης, τόσο σε επώνυμα όσο και σε ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα, συμβάλλοντας ενεργά στην καταπολέμηση της ακρίβειας», δήλωσε ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς στο πλαίσιο επετειακής εκδήλωσης της εταιρείας για τα 25 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα.

Η επέκταση του μέτρου αφορά τη μείωση τιμής το λιγότερο κατά 5% σε τουλάχιστον 80 προϊόντα, επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας, ώστε οι καταναλωτές να μην χρειάζεται να κάνουν συμβιβασμούς στα εβδομαδιαία ψώνια τους. Από τον Μάιο του 2023 και πριν τεθεί σε εφαρμογή η πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωσης Τιμής» του Υπουργείου Ανάπτυξης, η Lidl Ελλάς με αίσθημα ευθύνης προέβη σε μειώσεις τιμών, διαθέτοντας

περισσότερα από 330 προϊόντα με μόνιμα χαμηλή τιμή έως και μείον 37%. Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνες που εκπονεί εσωτερικά και σε τακτική βάση σε πάνω από 200 προϊόντα βασικής ανάγκης, προκύπτει πως η Lidl Ελλάς είναι τουλάχιστον 10% φθηνότερη σε σχέση με τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ.

Η Lidl Ελλάς, με συνέπεια και σεβασμό απέναντι στον καταναλωτή, παραμένει η μοναδική αλυσίδα που προβαίνει σε δυνατές προσφορές στις ήδη χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ενώ οι πελάτες της επωφελούνται καθημερινά και μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus, όπου έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν μέχρι και 1.000€ τον χρόνο, απολαμβάνοντας και ποικιλία και οικονομία.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Λήψη

Λήψη (278.36 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα