Νέο κατάστημα Lidl στο Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής

09.07.2019 09:00:00 | Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία από το νέο κατάστημα Lidl στο Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Την Τρίτη 9 Ιουλίου η Lidl Ελλάς εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα στο Ν. Μαρμαρά, φτάνοντας τα 7 καταστήματα στην Χαλκιδική και τα 224 συνολικά σε όλη την Ελλάδα. 

Στο νέο κατάστημα που εδρεύει στο 1ο χιλιόμετρο Νέου Μαρμαρά - Νικήτης περιμένει τους καταναλωτές χώρος πώλησης 590 τ.μ., 6 ταμεία, 84 θέσεις στάθμευσης, αλλά και οι άνθρωποι της Lidl Ελλάς, έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους πελάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η λειτουργικότητα, η άνεση και η εξυπηρέτηση στεγάζονται σε ένα σύγχρονο κατάστημα – επένδυση για την τοπική κοινωνία και οικονομία. 

Στη Lidl Ελλάς δεν σταματούν να εξελίσσονται και να βελτιώνουν καθημερινά τις υπηρεσίες προς τον Έλληνα καταναλωτή. Προτεραιότητα για την εταιρία αποτελεί η δημιουργία όλων των συνθηκών που συντελούν στην παροχή βέλτιστης αγοραστικής εμπειρίας όπως η ποιότητα και η ταχύτητα της εξυπηρέτησης, η εικόνα των καταστημάτων και ο εμπλουτισμός κωδικολογίου με έμφαση τόσο στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά όσο και στα νωπά ψάρια και κρέατα.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με ‘Ελληνες προμηθευτές παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων αλλά και με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους η Lidl Ελλάς διασφαλίζει πέρα από τις χαμηλές τιμές, την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων της. 

20 χρόνια τώρα η Lidl Ελλάς έχει καταφέρει να γίνει κομμάτι της ζωής όλων και να είναι δίπλα στους καταναλωτές κάθε μέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη τους. Με ποιοτικά προϊόντα, προσφορές και χαμηλές τιμές.

Επικοινωνία

Γραφείο Τύπου Lidl Ελλάς
press@lidl.gr

Άλλα Media

Εικόνες (1)
Αρχεία (1)
 • Φωτογραφία από το νέο κατάστημα Lidl στο Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής.

  Νέο κατάστημα Lidl στο Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής

  Θεσσαλονίκη, 09.07.2019

  Format: jpg
  Resolutuion: 800 x 600
  Μέγεθος αρχείου: 152.29 KB
  download
 • Φωτογραφία από το νέο κατάστημα Lidl στο Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής.

  Νέο κατάστημα Lidl στο Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής

  Θεσσαλονίκη, 09.07.2019

  Format: DOC
  Μέγεθος αρχείου: 55.46 KB
  download

Δείτε ακόμα