Οι πρώτοι απόφοιτοι του Lidl UP: Learn & Work αναλαμβάνουν τον ρόλο του Υποδιευθυντή καταστήματος

Το καινοτόμο πρόγραμμα διττής εκπαίδευσης για το λιανεμπόριο στην Ελλάδα φέρνει τους σπουδαστές στην πρώτη γραμμή των καταστημάτων.

12.03.2024 | Θεσσαλονίκη

lidl up learn and work apofoitisi 2ou kyklou press release image

Από αριστερά – επάνω Η ομάδα αποφοίτων του 1ου κύκλου Lidl Up: Learn & Work | Οι μέντορες του προγράμματος Lidl Up: Learn & Work, Διευθυντές/τριες των καταστημάτων της Lidl Ελλάς Από αριστερά - κάτω Στέφανος Κιτσονίδης, HR project Lead, Lidl Ελλάς | Δημήτρης Μακαλιάς, παρουσιαστής | Βάσια Βλάχου, Region Partner, Lidl Ελλάς | Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Lidl Ελλάς | Αφροδίτη Πάμπα, COO Μέλος της Διοίκησης, Lidl Ελλάς | Νικολέττα Κολομπούρδα, CHRO & Μέλος της Διοίκησης, Lidl Ελλάς | Βικτωρία Αποστόλου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Πειραματικού ΙΕΚ Γλυφάδας | Μάριος Καραστεργίου, Γενικός Διευθυντής Περιφέρειας Αττικής, Lidl Ελλάς

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση των σπουδαστών και σπουδαστριών του προγράμματος Lidl UP: Learn & Work, σε μία εκδήλωση στην καρδιά της Αθήνας. Οι νέοι και νέες που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα απέκτησαν αναγνωρισμένο πτυχίο ως «Στελέχη Λιανικού Εμπορίου» και ανέλαβαν ήδη τον ρόλο των υποδιευθυντών και υποδιευθυντριών στα καταστήματα της Lidl Ελλάς με πρώτο μισθό στα 1.530€ μικτά.

Με το πρόγραμμα Lidl UP: Learn & Work, η Lidl Ελλάς στηρίζει και ενθαρρύνει τη νέα γενιά στο να ακολουθήσει τα όνειρά της και να διαπρέψει στον τομέα του λιανικού εμπορίου. Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από τη βράβευση των σπουδαστών και σπουδαστριών του δεύτερου κύκλου, καθώς και την αναγνώριση των αριστευσάντων του πρώτου κύκλου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ανακοινώθηκαν επίσης τα σχέδια για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος, ο οποίος καινοτομεί προσφέροντας απομακρυσμένη θεωρητική εκπαίδευση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους από ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές να συμμετάσχουν και να διαμορφώσουν μία επαγγελματική σταδιοδρομία στη Lidl Ελλάς.

«Στη Lidl Ελλάς όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουμε με καινοτόμες δράσεις νέους και νέες με θέληση και όρεξη για μάθηση. Μεγάλο μέρος της ομάδας μας είναι η νέα γενιά, στην οποία δίνουμε ευκαιρίες ανεξαρτήτως εργασιακής εμπειρίας. Προς αυτή την κατεύθυνση οραματιστήκαμε και το Lidl UP: Learn & Work», δήλωσε η Νικολέττα Κολομπούρδα, CHRO & Μέλος της Διοίκησης της Lidl Ελλάς, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες και ανανεώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας να υποστηρίζει τα όνειρα των νέων.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα team.lidl.gr. Οι αιτήσεις για τον τρίτο κύκλο αναμένεται να ανοίξουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (957.93 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα