Χαρίζουμε χαμογελά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Στη Lidl Hellas κάνουμε καθημερινά πράξη τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο αύριο!

23.01.2019 10:00:00 | Θεσσαλονίκη
Εικόνα για την δράση της Lidl Ελλάς

Από 29 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι και σοκολατάκια αξίας 6,99, προσφέραμε 2 Ευρώ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 120.000€, με το οποίο θα αναβαθμίσουμε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Νομού Αττικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που λειτουργεί με την ευγενική χορηγία της Lidl Ελλάς. 

Συγκεκριμένα, στηρίζουμε τη δημιουργία ενός νέου χώρου, ειδικά διαμορφωμένου εντός των εγκαταστάσεων στη Νέα Μάκρη, ο οποίος θα αξιοποιηθεί για την παροχή άμεσης ανακουφιστικής ψυχολογικής υποστήριξης και φροντίδας των παιδιών. 

Παράλληλα, στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη δημιουργία κλιμακίου παροχής άμεσης ανακουφιστικής ψυχολογικής υποστήριξης και φροντίδας των παιδιών με μια συγκεκριμένη επιστημονική μεθοδολογία, η οποία, μεταξύ άλλων, δίνει έμφαση στη στήριξη και παροχή συμβουλευτικής των γονέων, ούτως ώστε, μέσω της δικής τους ενδυνάμωσης να επιτευχθεί η στήριξη των παιδιών τους. 
 
Από το 2015 διαθέσαμε για τους σκοπούς του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ακίνητο της εταιρείας μας, προχωρώντας αρχικά σε μια σειρά κατασκευαστικών εργασιών. Σε μηνιαία βάση καλύπτουμε όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου Στήριξης τα οποία ανέρχονται σε περίπου 4.000€ / μήνα, ενώ η συγκεκριμένη επένδυση  ξεπερνά μέχρι στιγμής τις 450.000€. Παράλληλα, έχουμε παραχωρήσει στον Οργανισμό δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά καταστήματά μας και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των Σπιτιών του Οργανισμού στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα. 

Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας και ειδικά των παιδιών αποτελεί για όλους εμάς στη Lidl προτεραιότητα και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις. 
 

Επικοινωνία

Γραφείο Τύπου Lidl Ελλάς
press@lidl.gr

Κατηγορίες

Υπευθυνότητα

Άλλα Media

Εικόνες (1)
Αρχεία (1)
 • Εικόνα για την δράση της Lidl Ελλάς

  Χαρίζουμε χαμογελά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

  Θεσσαλονίκη, 23.01.2019

  Format: jpg
  Resolutuion: 560 x 420
  Μέγεθος αρχείου: 138.67 KB
  download
 • Εικόνα για την δράση της Lidl Ελλάς

  Χαρίζουμε χαμογελά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

  Θεσσαλονίκη, 23.01.2019

  Format: DOC
  Μέγεθος αρχείου: 2.52 MB
  download

Δείτε ακόμα