Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πληγέντες στην Εύβοια

Συμβάλλει στην κάλυψη βασικών αναγκών 200 οικογενειών με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης.

26.08.2020 | Θεσσαλονίκη
Εικόνα για δωρεά.

Η Lidl Ελλάς στέκεται δίπλα στους κατοίκους της Εύβοιας, συνδράμοντας ενεργά στη στήριξη των πληγέντων της πρόσφατης πλημμύρας, μέσω της προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου στην Εύβοια και του Κέντρου Αλληλεγγύης, η εταιρία συμβάλλει στην κάλυψη βασικών αναγκών 200 πληγεισών οικογενειών, προσφέροντας συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθαριστικά, είδη υγιεινής και άλλα αναλώσιμα είδη. Το Κέντρο Αλληλεγγύης, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για τον σκοπό στήριξης των πληγέντων, προσπαθεί καθημερινά να καλύψει τις βασικές ανάγκες περίπου 200 πλημμυροπαθών οικογενειών.

Τα προϊόντα που προσφέρει η Lidl Ελλάς θα χρησιμοποιηθούν και από την κοινωνική κουζίνα «Άλλος άνθρωπος», η οποία ταξίδεψε στις πληγείσες περιοχές από την πρώτη στιγμή και μαγειρεύει καθημερινά από 600 έως 1000 μερίδες για να καλύψει, όσο αυτό είναι εφικτό, τις ανάγκες σίτισης.

Η στήριξη των συνανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα για τη Lidl Ελλάς, η οποία συμμετέχει με υπευθυνότητα και συνέπεια σε κάθε εκστρατεία βοήθειας, συμβάλλοντας στην ανακούφιση των ανθρώπων που δοκιμάζονται.

Επικοινωνία

Γραφείο Τύπου Lidl Ελλάς
press@lidl.gr

Κατηγορίες

Υπευθυνότητα

Άλλα Media

Εικόνες (1)
Αρχεία (1)
 • Εικόνα για δωρεά.

  Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πληγέντες στην Εύβοια

  Θεσσαλονίκη, 26.08.2020

  Format: jpg
  Resolutuion: 880 x 660
  Μέγεθος αρχείου: 227.17 KB
  download
 • Εικόνα για δωρεά.

  Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πληγέντες στην Εύβοια

  Θεσσαλονίκη, 26.08.2020

  Format: DOC
  Μέγεθος αρχείου: 768.66 KB
  download

Δείτε ακόμα