Φέτος το Πάσχα η Lidl Ελλάς ενώνει δυνάμεις με τη UNICEF ενάντια στη βία κατά των παιδιών

Ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το Γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα (Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για το Παιδί) με στόχο την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας κατά των παιδιών στη χώρα.

03.04.2023 | Θεσσαλονίκη

Easter Loyalty 2023

Από τις 3 έως και τις 15 Απριλίου με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, η Lidl Ελλάς προσφέρει 0,10€ στη UNICEF για τη στήριξη του προγράμματος «Μαζί ενάντια στη βία κατά των παιδιών».

Η πολυδιάστατη συνεργασία των δυο φορέων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών στον τομέα της παιδικής προστασίας, στηρίζοντας μεταξύ άλλων τη χαρτογράφηση δεδομένων που αφορούν τη βία κατά των παιδιών στην Eλλάδα και την ανάπτυξη πλαισίου παρακολούθησης σε εθνικό επίπεδο, την εκπόνηση μιας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων για δημοσιογράφους και επαγγελματίες επικοινωνίας για την σωστή διαχείριση, όσον αφορά τη δημοσιοποίηση και δημοσιογραφική κάλυψη περιστατικών παιδικής κακοποίησης, καθώς και τη δημιουργία μιας διαδραστικής ψηφιακής εφαρμογής για την ενημέρωση, θωράκιση και προστασία εφήβων και νέων από περιστατικά έμφυλης βίας και βίας στο διαδίκτυο.

H συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας κατά των παιδιών που έχει συμφωνήσει η UNICEF με την ελληνική κυβέρνηση.

Για τη Lidl Ελλάς, η στήριξη των συνανθρώπων μας, και ειδικά των παιδιών και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποτελούν προτεραιότητα και το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις. Έτσι, μέσω της έναρξης συνεργασίας της με τη UNICEF συμβάλλει ενεργά στη διασφάλιση ενός ευρύτερου και πολυεπίπεδου πλαισίου σφαιρικής υποστήριξης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των παιδιών.

Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, και να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή.

Σκανάρετε και εσείς την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus για καλό σκοπό και γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας!

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (275.35 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα