Η Lidl Ελλάς ενισχύει το «Μαζί για το παιδί» ως Μεγάλος Χορηγός του Νο Finish Line Athens

Η εταιρεία υποστήριξε τη διοργάνωση με χρήματα και προϊόντα, αλλά και ως ονομαστικός χορηγός των παράλληλων αγώνων Lidl Woman Run και Lidl Family Run.

28.05.2024 | Θεσσαλονίκη

No Finish Line Mazi gia to paidi press release image

Ηχηρή παρουσία, ως Μεγάλος Χορηγός στο 8ο No Finish Line Athens, είχε για 3η συνεχή χρονιά η Lidl Ελλάς. Η κορυφαία αθλητική δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2024 στην Αγορά του ΟΑΚΑ  με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων μέσω του «Μαζί για το Παιδί».  

Η εταιρεία ενίσχυσε τη διοργάνωση ως ονομαστικός χορηγός των παράλληλων αθλητικών αγώνων Lidl Family Run και Lidl Woman Run, προσκαλώντας οικογένειες και γυναίκες κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τα παιδιά και τον αθλητισμό. Πόλο έλξης και σημείο συνάντησης κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού αποτέλεσε το περίπτερο της Lidl Ελλάς, με την εταιρεία να προσφέρει φρεσκοστυμμένο χυμό και σνακ στους συμμετέχοντες.  

Το φετινό No Finish Line Athens προσέφερε μοναδικές συγκινήσεις σε σχεδόν 10.000 συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προσφοράς σε οικογένειες με παιδιά με πρόβλημα υγείας ή αναπηρίας. Με τη συμβολή της Lidl Ελλάς η διοργάνωση πέτυχε τον μεγάλο στόχο και ξεπέρασε το φράγμα των 100.000 χλμ., πετυχαίνοντας αύξηση κατά 50% της συνολικής δωρεάς για το «Μαζί για το Παιδί».

Η ομάδα της Lidl Ελλάς κατέγραψε συνολικά, σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία της διοργάνωσης, 914 χιλιόμετρα αγάπης. Η εταιρεία πρόκειται να μεταφράσει τα χιλιόμετρα αυτά σε χρηματική δωρεά για τη στήριξη του έργου του οργανισμού «Μαζί για το παιδί», προσφέροντας 25€ για κάθε χιλιόμετρο που διένυσε το #teamlidl. Με τον τρόπο αυτό συγκεντρώνεται το ποσό των 22.850€, ωστόσο η εταιρεία, στο πλαίσιο των 25ων γενεθλίων της, θα συμπληρώσει τη δωρεά, δίνοντας συνολικά 25.000€ στο «Μαζί για το Παιδί» για το πρόγραμμα «Στήριξη Ευάλωτων Οικογενειών», αλλά και το Παιδικό Φεστιβάλ του οργανισμού, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβρη.  

Τα μετάλλια στις νικήτριες του παράλληλου αγώνα Lidl Family Run απένειμε, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας, η δημοφιλής σεφ και πρέσβειρα της Lidl Ελλάς, Γωγώ Δελογιάννη, η οποία συμμετείχε και στην τελετή απονομής του 2ου Lidl Woman Run μαζί με τους Γιώργο Καπουτζίδη και Αντώνη Τσαπατάκη, σταθερούς συνοδοιπόρους της Lidl Ελλάς, που για ακόμα μία χρονιά βρέθηκαν στο πλευρό των συμμετεχόντων, ενθαρρύνοντας την προσπάθειά τους.

Η Lidl Ελλάς, πιστή στη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο, υποστηρίζει πρωτοβουλίες κοινωνικής προσφοράς με πολλαπλά οφέλη για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Λήψη

Λήψη (649.07 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα