Στηρίζουμε το 1ο πανευρωπαϊκά «Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» !

12.02.2019 10:00:00 | Θεσσαλονίκη

Εικόνα για τον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης

Ανακύκλωσε και συνάντησε τον Αντετοκούμπο!

Το 1ο πανευρωπαϊκό «Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος «Ανταποδοτική Ανακύκλωση», που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 61 (Άγιοι Ανάργυροι Αττικής), στηρίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά από τη Lidl Ελλάς. 

Στο πλαίσιο της ανάδειξης της δυναμικής της ανακύκλωσης σε Δήμους όλης της χώρας, διοργανώνει η Ανταποδοτική Ανακύκλωση για πρώτη φορά τον «Μεγάλο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης & Αθλητικών Ακαδημιών – Ανακυκλώνουμε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο» σε Δήμους όλης της χώρας. 

Τα τμήματα των αθλητικών ακαδημιών ή των αθλητικών συλλόγων που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια χρησιμοποιώντας τα «Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» αλλά και τα «Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» θα κερδίσουν μεγάλα έπαθλα. Η Lidl Ελλάς χορηγεί το πρώτο και μεγαλύτερο έπαθλο, ένα ταξίδι ημερών στο Milwaukee των ΗΠΑ για να δουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει στα Play Offs του NBA για όλα τα παιδιά του τμήματος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή. 

Στη Lidl Ελλάς στόχος μας είναι να υιοθετήσουμε όλοι μια πράσινη στάση ζωής. Γιατί το περιβάλλον είναι ευθύνη όλων μας. 

Το Πάρκο περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα εργαστήρι περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, εργαστήρι καλλιτεχνικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, χώρο περιβαλλοντικών παιχνιδιών, μηχανήματα ανταποδοτικής ανακύκλωσης για την ανακύκλωση μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών με παροχή ανταποδοτικού κινήτρου, αλλά και παιδότοπο και χώρο αναψυχής.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε θα βρείτε στο www.antapodotiki.gr  
 

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (2.49 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα