Το Lidl Plus γιορτάζει το καλοκαίρι με έναν μοναδικό διαγωνισμό!

Από την 1η Ιουλίου έως και τις 31 Ιουλίου 2023, 20 τυχεροί χρήστες της εφαρμογής Lidl Plus θα κερδίσουν συναρπαστικά καλοκαιρινά δώρα.

30.06.2023 10:00:00 | Θεσσαλονίκη

Lidl Plus Summer Competition 2023 Press Release Image

Το Lidl Plus επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό που χαρίζει σε 20 τυχερούς της εφαρμογής πλούσια δώρα.   

Συγκεκριμένα, από το Σάββατο 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου οι χρήστες του Lidl Plus που θα κάνουν τα ψώνια τους, σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα στο ταμείο, παίρνουν μία συμμετοχή για κάθε 5€ αγορών και άνω. Στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, μπαίνουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν συναρπαστικά δώρα:

  • 4 ψησταριές υγραερίου Grillmeister
  • 4 φουσκωτές σανίδες SUP Mistral Allround
  • 4 πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης Parkside
  • 4 κουζινομηχανές Silvercrest
  • 4 σετ με δύο ξαπλώστρες αλουμινίου Livarno

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κάθε πελάτης, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει στην κλήρωση. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις στο lidlplus.gr.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και αρχίστε να εξοικονομείτε καθημερινά ακόμα περισσότερα!

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (296.67 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα