7 βραβεύσεις για τη Lidl Ελλάς στα Women Empowerment και Diversity & Inclusion Awards 2022

Πολλαπλή αναγνώριση της εταιρείας στους 2 νέους θεσμούς βραβείων για τη γυναικεία ενδυνάμωση, την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη συμπερίληψη στις επιχειρήσεις.

18.07.2022 | Θεσσαλονίκη

7 βραβεύσεις για τη Lidl Ελλάς στα Women Empowerment και Diversity & Inclusion Awards 2022

Δημήτρης Δεμίρης, Head of HR Marketing | Μαρία Ρουκούδη, Cοrporate Responsibility Consultant | Βίκυ Βουτσά, Leadership & Culture Specialist | Βάνα Κοτσασαρλίδου, Leadership & Culture Specialist | Γκέλυ Παπαδημητρίου, Head of Leadership & Culture | Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director και Member of the Board της Lidl Ελλάς | Giovanna Καμπούρη, Πρόεδρος Επιτροπής Αξιολόγησης Women Empowerment Awards 2022 - Μέλος του Δ.Σ. των εταιρειών ΕΕΣΥΠ (Υπερταμείο) στην Ελλάδα, AptarGroup στις ΗΠΑ και Puig SL και Exea Ventures στην Ισπανία

Η Lidl Ελλάς βραβεύτηκε στους δύο θεσμούς των Women Empowerment Awards 2022 και των Diversity & Inclusion Awards 2022 ως αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών της για την εξασφάλιση ενός περιβάλλοντος ισότητας και συμπερίληψης απαλλαγμένο από διακρίσεις.

Συγκεκριμένα η εταιρεία απέσπασε στον θεσμό των Women Empowerment Awards 2022:

- Platinum βραβείο, την μεγαλύτερη διάκριση του θεσμού, για το σύνολο των δράσεών της εξασφαλίζοντας ένα εργασιακό περιβάλλον ισότητας και συμπερίληψης.

- Gold βραβείο στην κατηγορία «Retail» για τις δράσεις υποστήριξης της ισότητας των φύλων, της γυναικεία ενδυνάμωσης, της αποδοχής της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης.

Στον θεσμό των Diversity & Inclusion Awards 2022 η Lidl Ελλάς απέσπασε:

- 2 Gold βραβεία στις κατηγορίες «Employee Network» και «Team Bonding» για το Lidlwood, το πρόγραμμα που προβάλει την αυθεντική Lidl Ελλάς και δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους της να λάβουν μέρος σε εσωτερικές και εξωτερικές καμπάνιες επικοινωνίας.

- 1 Silver βραβείο στην κατηγορία « Marketing Campaign» για την καμπάνια Diversity που επικοινωνεί τη δέσμευσή της για ίση μεταχείριση ανεξαρτήτως φύλου, τη στήριξη της οικογένειας και την κουλτούρα της Διαφορετικότητας.

- 1 Bronze βραβείο στην κατηγορία «Training & Coaching» για τις Εκπαιδευτικές Δράσεις κατά της Παρενόχλησης στον χώρο εργασίας, ώστε να διασφαλίζεται ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς παρενοχλητικές συμπεριφορές και περιστατικά.

- 1 Bronze βραβείο στην κατηγορία «CSR Activity» για την Πανελλήνια καμπάνια ενημέρωσης «Εμείς οι Γυναίκες», μία συνέργεια της Lidl Ελλάς με τη HOPEgenesis, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Η καμπάνια εστιάζει στην προβολή έξι γυναικών, οι οποίες αφηγούνται από μία ξεχωριστή ιστορία, όμως όλες μαζί δίνουν ένα μήνυμα: Mπορούμε Καριέρα και Οικογένεια μαζί!

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, HR Director & Member of the Board της Lidl Ελλάς, δήλωσε:  «Υποστηρίζουμε τους δύο νέους αυτούς θεσμούς που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στην ελληνική αγορά εργασίας και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουν κινητήρια δύναμη ώστε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να εργαστούν προς ένα εργασιακό περιβάλλον ισότητας. Για εμάς, οι βραβεύσεις αποτελούν επιπλέον δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα φιλικό και συμπεριληπτικό περιβάλλον για κάθε έναν και κάθε μία της μεγάλης μας ομάδας».

Οι βραβεύσεις της εταιρείας ενισχύουν τη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός ολοένα και περισσότερο συμπεριληπτικού περιβάλλοντος εργασίας χωρίς διακρίσεις.

Σε αυτή την κατεύθυνση η Lidl Ελλάς έχει υπογράψει τις Αρχές των Ηνωμένων Εθνών περί Ενδυνάμωσης των Γυναικών (WEPs), την παγκόσμια πρωτοβουλία για την προώθηση των γυναικών και την ισότητα των φύλων, τη Χάρτα Διαφορετικότητας και έχει λάβει την πιστοποίηση ισότητας SHARE.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (180.72 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα