Για 8η χρονιά η Lidl Ελλάς ξεχωρίζει στον θεσμό των HR Awards με 4 νέες βραβεύσεις

Με καινοτόμες δράσεις και ενέργειες αποδεικνύει την αφοσίωση και τη συνεχή επένδυση στους ανθρώπους της.

03.11.2023 | Θεσσαλονίκη

Awards photo

από αριστερά: Δημήτρης Δεμίρης, Head of Employer Branding | Νικολέττα Κολομπούρδα, CHRO & Μέλος της Διοίκησης της Lidl Ελλάς | Στέφανος Κιτσονίδης, HR Project Leader | Χρήστος Παρναβέλας, Head of Employee Engagement

Για ακόμα μία χρονιά, η Lidl Ελλάς έδωσε δυναμικό παρών στον θεσμό των HR Awards, κατακτώντας 4 νέα βραβεία, 1 Gold και 3 Silver, για τις πρωτοποριακές πρωτοβουλίες της στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τα HR Awards αναδεικνύουν διαχρονικά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των επιχειρήσεων, επιβραβεύοντας στρατηγικές προσπάθειες και έργα που υλοποιούνται στο πλαίσιο οικοδόμησης μίας κουλτούρας εμπιστοσύνης, συμπερίληψης και ευημερίας.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις που κατέκτησε η εταιρεία:

- Gold βραβείο στην κατηγορία “Best Employee Engagement Initiative” για τη συμμετοχή της Lidl Ελλάς στο Athens Pride 2023, που αποτέλεσε την αφορμή για ένα σύνολο εσωτερικών δράσεων, ενισχύοντας την διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη.  

- Silver βραβεία στις κατηγορίες “Best Team Building Program” και “Best Internal Use of Academies” για το καινοτόμο πρόγραμμα Lidl UP: Learn & Work με στόχο τη στήριξη της νέας γενιάς, παρέχοντας όλα τα εφόδια σε νέους σπουδαστές για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας ως Στελέχη Λιανικού Εμπορίου. 

- Silver βραβείο στην κατηγορία “Best Modern/Flexible Workplace Initiatives /Strategy” για το σύνολο των δράσεων του προγράμματος “New Way of Work” με στόχο την ενίσχυση της ικανοποίησης των εργαζομένων μέσα από την παροχή ευελιξίας στην εργασία.

Η Νικολέττα Κολομπούρδα, CHRO & Member of the Board της Lidl Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Σχεδιάζουμε συνεχώς καινοτόμες δράσεις και ενέργειες με επίκεντρο την μεγάλη μας ομάδα. Γιατί μόνο «μαζί», πετυχαίνουμε τους στόχους μας, εξελισσόμαστε και γράφουμε το δικό μας success story».

Με πληθώρα δράσεων αναφορικά με την προσέλκυση, διακράτηση, εξέλιξη και ανάπτυξη του ταλέντου, η Lidl Ελλάς επενδύει συνεχώς στη βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζομένων της με στόχο να παραμείνει κορυφαίος εργοδότης επιλογής στη χώρα.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (972.47 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα