Για 5η συνεχή χρονιά η Lidl Ελλάς βραβεύεται στα Hellenic Responsible Business Awards

26.02.2020 | Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία εκπροσώπων της Lidl στη βραδιά βράβευσης.

Ευαγγελία Παπαδημητρίου – Υπεύθυνη Τομέα Employee Engagement, Lidl Ελλάς |Γεώργιος Κοτανίδης – Υπεύθυνος Διαχείρισης Ενέργειας, Lidl Ελλάς

2 νέες διακρίσεις απέσπασε η Lidl Ελλάς στα φετινά Hellenic Responsible Business Awards, τον θεσμό που επιβραβεύει τις εταιρίες που προωθούν τις αξίες της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Eίναι η πέμπτη συνεχή χρονιά που η Lidl Ελλάς βραβεύεται στα Hellenic Responsible Business Awards, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία που αποδίδει η εταιρία στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα αλλά και τη συνέπεια που επιδεικνύει στην υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών «υπεύθυνου επιχειρείν».

Στη φετινή διοργάνωση η εταιρία απέσπασε:

- Βραβείο Silver στην κατηγορία Βιώσιμη Ανάπτυξη | Διαχείριση Ενέργειας για την πιστοποίηση κατά ISO 50001 στο σύστημα διαχείρισης ενέργειας. Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση κατά ISO 50001 από τον ανεξάρτητο „Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO)" απονεμήθηκε στη Lidl Ελλάς από τεχνικούς εμπειρογνώμονες της εταιρίας DEKRA για την επιτυχημένη εισαγωγή ενός αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης ενέργειας. Με αυτήν πιστοποιήθηκαν συνολικά 224 καταστήματα, 5 αποθήκες και οι κεντρικές εγκαταστάσεις γραφείων της Lidl Ελλάς στη Σίνδο, καθώς και οι εγκαταστάσεις γραφείων στη Θέρμη και το Μαρούσι.

- Βραβείο Bronze στην κατηγορία Εργαζόμενοι | Επικοινωνία - Καμπάνια Δέσμευσης Εργαζομένων για το «1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών», μία πρωτοβουλία του τομέα Employee Engagement της Lidl Ελλάς, στο πλαίσιο προαγωγής της σωματικής και ψυχικής ευεξίας αλλά και της ενίσχυσης της δέσμευσης των εργαζομένων της και με αφορμή τα είκοσι χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα. Ξεχωριστός σκοπός για αυτή τη δράση αποτέλεσε και η ανάδειξη της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας, καθώς η υλοποίηση ενός φεστιβάλ παραδοσιακών χορών έδωσε την ευκαιρία σε εργαζομένους διαφορετικών ηλικιακών ομάδων, φύλου, τομέων και ιεραρχιών να έρθουν κοντά, από κάθε μέρος της Ελλάδας, και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (368.87 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα