Η Lidl Ελλάς στηρίζει έμπρακτα Το Χαμόγελο του Παιδιού για ακόμη μια φορά

13.12.2019 12:00:00 | Θεσσαλονίκη
Δημιουργικό για Favorina.

Και τη φετινή γιορτινή περίοδο η Lidl Ελλάς χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Από τις 16 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μιας συσκευασίας βασιλόπιτας Favorina αξίας 1.99€, η εταιρία προσφέρει 0.50€ στον οργανισμό «To Χαμόγελο του Παιδιού» για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Ν. Αττικής, που λειτουργεί από το 2015 με την ευγενική χορηγία της Lidl Ελλάς.

Από το 2012 η Lidl Ελλάς έχει προσφέρει για τη στήριξη του συγκεκριμένου οργανισμού περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ. Το 2015 η εταιρία διέθεσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ακίνητό της, προχωρώντας αρχικά σε μια σειρά κατασκευαστικών εργασιών. Έκτοτε καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου Στήριξης, έχοντας παραχωρήσει στον οργανισμό δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά καταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των σπιτιών φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα.

Επιπλέον η Lidl Ελλάς στηρίζει τη δημιουργία Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στη Βόρεια Ελλάδα, ώστε να καλύψει τις ανάγκες περισσότερων οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς και αυτό το αποδεικνύει η εταιρία καθημερινά με πράξεις.

Επικοινωνία

Γραφείο Τύπου Lidl Ελλάς
press@lidl.gr

Άλλα Media

Εικόνες (1)
Αρχεία (1)
 • Δημιουργικό Favorina.

  Η Lidl Ελλάς στηρίζει έμπρακτα Το Χαμόγελο του Παιδιού για ακόμη μια φορά

  Θεσσαλονίκη, 13.12.2019

  Format: jpg
  Resolutuion: 880 x 660
  Μέγεθος αρχείου: 298.30 KB
  download
 • Δημιουργικό για Favorina.

  Η Lidl Ελλάς στηρίζει έμπρακτα Το Χαμόγελο του Παιδιού για ακόμη μια φορά

  Θεσσαλονίκη, 13.12.2019

  Format: DOC
  Μέγεθος αρχείου: 239.56 KB
  download

Δείτε ακόμα