Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις τoυ προμηθευτή μας «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ»

26.03.2019 10:00:00 | Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία με την αποστολή που επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας

Η διοίκηση της εταιρίας με το σύνολο των μελών της αποστολής

Πρόσφατα μια ομάδα εκπροσώπων των Μέσων μαζί με στελέχη της Lidl Ελλάς επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. με αφορμή τα 70 χρόνια από τη λειτουργία της. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα στάδια της παραγωγής και τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που τηρούνται καθόλη την παραγωγική διαδικασία - από την επεξεργασία του σησαμιού μέχρι το τελικό αποτέλεσμα - αλλά και φυσικά να γευτούν όλα τα ποιοτικά προϊόντα της εταιρίας. 

Η στρατηγική συνεργασία της Lidl Ελλάς με την Αφοί Παπαγιάννη μετρά 11 χρόνια,  περισσότερα από 25 εκατομμύρια τεμάχια χαλβά και ταχινιού και καταγράφει σταθερά ανοδική πορεία. Μέσω της συνεργασίας αυτής, τα ελληνικά προϊόντα της εταιρίας Χαλβαδοποιία Όλυμπος – Παπαγιάννη βρίσκονται μόνιμα στα ράφια των καταστημάτων Lidl Κύπρου, Βουλγαρίας και Ρουμανίας ενώ μέσω των ελληνικών εβδομάδων ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη. 


Στα καταστήματα της Lidl Eλλάς διατίθενται τα εξαιρετικά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ΓΛΥΚΑΝΘΗ, που παράγει η Χαλβαδοποιία Όλυμπος – Παπαγιάννη, όπως ταχίνι, ταχίνι με μέλι, καθώς και σουσαμένιο χαλβά σε τρεις γεύσεις, κακάο, βανίλια, αμύγδαλο. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία δύο χρόνια, ειδικά για την περίοδο της Σαρακοστής, διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Lidl επιπλέον ξεχωριστές γεύσεις χαλβά όπως Φυστικοβούτυρο-σοκολάτα, μέλι-πορτοκάλι-κανέλα, Super Berries, μπισκότο, Stevia με σοκολάτα, Στέβια με βανίλια και μέλι-καφές Espresso.

Η εταιρία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1949 στη Λάρισα με αντικείμενο την παραγωγή σουσαμένιου χαλβά. Σήμερα παράγει ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων με βάση το σουσάμι καθώς και μια σειρά από μαρμελάδες φρούτων, λουκούμια, μέλι και γλυκόζη υπό την επωνυμία «Όλυμπος». Από το 1992 ανέπτυξε και μια σειρά από πιστοποιημένα βιολογικά (οργανικά) προϊόντα: ταχίνι, χαλβά και παστέλι, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στον εξωτερικό και αυξανόμενη ζήτηση στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα επένδυσε στην παραγωγή νέων κωδικών με την ονομασία Super Spreads σε 3 υπέροχες γεύσεις: Φυστικοβούτυρο | Μπισκότο & Ταχίνι |Πραλίνα Φουντουκιού με Στέβια.


Στόχος της Lidl Ελλάς, εδώ και 20 χρόνια, είναι να προσφέρει στην Ελληνίδα και τον Έλληνα τα πιο ποιοτικά προϊόντα, να δημιουργεί επιλογές από άριστα προϊόντα, θέτοντας υψηλότερους στόχους ποιοτικής αξίας, σε καλύτερες τιμές, για να μην στερείται κανένα αγαθό από την οικογένειά του.
 

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (7.92 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα