Τρία νέα βραβεία για τη Lidl Ελλάς στα Packaging Awards 2020

13.10.2020 | Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία της ομάδας που παρέλαβε το βραβείο.

Από αριστερά: Δήμητρα Γκλαβά - Junior Manager, Coordinator Branding and Packaging | Ξένια Κασδοβασίλη - Executive, Team Lead Branding and Packaging | Αντώνης Μάρκου - Senior Purchasing Manager | Δημήτρης Μήτιος - Purchasing Manager |Ειρήνη-Ρέα Ντίκα - Assistant Purchasing Manager | Αλεξάνδρα Δελόγλου - Junior Manager, Coordinator Branding and Packaging

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε η Lidl Ελλάς στα Packaging Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει τις επιχειρήσεις για την καινοτομία τους στο σχεδιασμό συσκευασίας, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, την τεχνολογία που αξιοποιήθηκε και τις διαδικασίες που προσδίδουν αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα της συσκευασίας ενός προϊόντος.

Συγκεκριμένα η Lidl Ελλάς απέσπασε:

- Gold βραβείο στην κατηγορία «Έργα και Πρακτικές που επιδεικνύουν υψηλή δεξιοτεχνία, αξιοποίηση της τεχνολογίας, δημιουργικότητα και πρωτοτυπία» για τη συσκευασία του επετειακού ερυθρού οίνου ιδιωτικής ετικέτας «Είκοσι Ιστορίες», η οποία δημιουργήθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Lidl Ελλάς για τα 20 χρόνια δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα και επιμελήθηκε η Caparo Design Crew. Κάθε ετικέτα παραπέμπει σε μία συμβολική ιστορία εμπνευσμένη από τον ελληνικό τόπο, τις ομορφιές, τις ιδιομορφίες του και φυσικά τις ιστορίες του.

- Silver βραβείο στην κατηγορία «Καλές Πρακτικές Ανά Επιχειρηματικό Κλάδο | Drinks & Beverages» και πάλι για τη συσκευασία του επετειακού ερυθρού οίνου «Είκοσι Ιστορίες».

- Bronze βραβείο στην κατηγορία «Sustainable Packaging / Σχεδιασμός Βιώσιμων Συσκευασιών» για τη νέα συσκευασία έτοιμων φαγητών ιδιωτικής ετικέτας «Chef Select». Στο πλαίσιο του στόχου της για 20% λιγότερο πλαστικό έως το 2025, η Lidl Ελλάς μείωσε στα παραδοσιακά ελληνικά έτοιμα γεύματα «Chef Select» το πλαστικό του περιέκτη, καταργώντας ταυτόχρονα το πλαστικό καπάκι, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο συνολική μείωση πλαστικού κατά 43,24% ανά συσκευασία.

Η Lidl Ελλάς καινοτομεί σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, επιβεβαιώνοντας καθημερινά με πράξεις, ότι βαδίζει στον «δρόμο για ένα καλύτερο αύριο».

Επικοινωνία

Γραφείο Τύπου Lidl Ελλάς
press@lidl.gr

Άλλα Media

Press kits (1)
  • Τρία νέα βραβεία για τη Lidl Ελλάς στα Packaging Awards 2020

    Θεσσαλονίκη, 13.10.2020 12:00:00

    Αρχεία (1) Εικόνες (3)
    download

Δείτε ακόμα