Φωτογραφία εξωτερική ταμπέλας Lidl.

Ποιότητα για όλους

Η κύρια υπόσχεσή μας

 «Βέλτιστη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή»: - Παρέχουμε σε ένα ευρύ κοινό πρόσβαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας με οικονομικές τιμές. Έτσι εξασφαλίζουμε πως εκατομμύρια πελάτες έχουν πρόσβαση σε πολλά περισσότερα από απλώς τα «βασικά». 

Η γκάμα προϊόντων της Lidl Ελλάς περιλαμβάνει 2500 διαφορετικά εδώδιμα και μη εδώδιμα προϊόντα. Σε αυτά συγκαταλέγονται 48 βιολογικά προϊόντα και προϊόντα τοπικών παραγωγών. Επίσης, σε αυτά προστίθενται πολλά εποχιακά προϊόντα και εκπτωτικά είδη.

Η Lidl προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα μάρκας, διαθέσιμα μόνο στη Lidl Ελλάς. Πλέον 20% των προϊόντων που θα βρει κανείς στα ράφια των καταστημάτων μας είναι επώνυμα, ενώ περισσότερο από το 60% του τζίρου προέρχεται από πωλήσεις προϊόντων Ελλήνων προμηθευτών.

Εμπνέουμε τους πελάτες μας συνεχώς με νέα προϊόντα και ιδέες, καθώς και εποχιακές προσφορές. Φυσικά, διαθέτουμε και είδη διατροφής προσαρμοσμένα σε ειδικές διατροφικές ανάγκες και δυσανεξίες. Επιπλέον, οι πελάτες μας βρίσκουν μια εναλλασσόμενη ποικιλία εκπτωτικών ειδών σε καλλυντικά, είδη οικιακής χρήσης, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Φωτογραφία με φρούτα Lidl.

Τα προϊόντα μας

Τοπικά και εποχιακά προϊόντα, βιολογικά, δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου (fair trade) είδη, χορτοφαγικά τρόφιμα, καθώς και υφάσματα ιδιαίτερα φιλικά προς το δέρμα. 

Η προέλευση των προϊόντων μας και η εταιρική συνεργασία με τους προμηθευτές μας είναι ύψιστης σημασίας για εμάς. Στην μοναδική ποικιλία προϊόντων μας θα βρείτε ελκυστικές μάρκες ιδιωτικής ετικέτας, οι οποίες υπάρχουν μόνο στη Lidl, καθώς και γνωστά επώνυμα προϊόντα. Από φρέσκα τρόφιμα και εκλεκτά κρασιά, κατεψυγμένα προϊόντα, τροφές για κατοικίδια, είδη καθαρισμού έως και εκπτωτικά είδη - οι πελάτες μας βρίσκουν στη Lidl Ελλάς όλα όσα χρειάζονται για τις καθημερινές τους αγορές. 

Φωτογραφία για Ποιότητα Lidl.

Η ποιοτική μας δέσμευση

Η ποιότητα και η φρεσκάδα είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε αυτό καθημερινά, διότι στη Lidl Ελλάς φροντίζουμε για τις υψηλότατες προδιαγραφές, τόσο στην παραγωγή, στους συνεργάτες μας, αλλά και σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα. Σε περίπτωση, ωστόσο, που κάτι δεν είναι απόλυτα ικανοποιητικό, λαμβάνουμε υπόψη τα σχόλια των καταναλωτών και τα ενσωματώνουμε στις αναλύσεις μας για τη συνεχή βελτιστοποίηση των προϊόντων μας. Έχουμε βέβαια καθιερωμένες διαδικασίες που εγγυώνται την προστασία των καταναλωτών ακόμη και σε κρίσιμες καταστάσεις, ενημερώνοντας τους πελάτες και ανακαλώντας τα θιγόμενα αντικείμενα εφόσον είναι απαραίτητο.

Οι αυστηροί έλεγχοι εγγυώνται τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά, ψάρια και κρεατικά, αλλά και ασφαλή παιχνίδια. Χάρη στις υψηλές προδιαγραφές και την αψεγάδιαστη διαχείριση ποιότητας διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας κάθε ημέρα.  Προτού τοποθετηθούν στα καταστήματά μας τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της Lidl Ελλάς, ελέγχονται διεξοδικά και δοκιμάζονται. Αυτό είναι το πρότυπο που ακολουθούμε ως αξιόπιστη και υπεύθυνη επιχείρηση λιανικού εμπορίου.

Φωτογραφία με πορτοκάλια Lidl.

Σήμανση προϊόντων και πιστοποιήσεις

Η Lidl Ελλάς δεσμεύεται για την ασφάλεια, την ποιότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Στην σημερινή εποχή, οι καταναλωτές αναζητούν εξειδικευμένα τρόφιμα, τα οποία καλύπτουν τις διατροφικές τους ανάγκες αλλά και τις αξίες τους. Στη Lidl Ελλάς θα βρείτε ψάρια και θαλασσινά με πιστοποίηση βιώσιμης αλιείας, αλλά και τρόφιμα και προϊόντα δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου (fair trade).

Οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι για την ασφάλεια και την ποιότητα και των λοιπών προϊόντων της γκάμας μας, καθώς η διαφάνεια διασφαλίζεται με ειδική σήμανση από τα διάφορα ιδρύματα και οργανισμούς. Ενδεικτικά, μάρκες ιδιωτικής ετικέτας στην Ελλάδα οι οποίες αντιπροσωπεύουν τη βιωσιμότητα είναι οι Fairglobe και Βio-Organic.

Φωτογραφία προμηθευτή Lidl.

Οι καλύτεροι προμηθευτές

Στη Lidl Ελλάς θέτουμε ύψιστες προδιαγραφές ποιότητας όχι μόνο για εμάς τους ίδιους αλλά και για τους προμηθευτές μας. Μέσω μακροχρόνιων επιχειρηματικών συνεργασιών εμπιστοσύνης αναπτύσσουμε από κοινού τη βέλτιστη λύση, για να επιτύχουμε τον κοινό στόχο της υψηλής ποιότητας. Η τοπικότητα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για τη Lidl Ελλάς, διότι μόνο έτσι μπορούμε να οικοδομήσουμε στενές συνεργασίες, ώστε για παράδειγμα να μπορούμε να παρέχουμε πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά στα καταστήματά μας. 

Οι επιχειρηματικοί συνεργάτες μας τηρούν απαρέγκλιτα τον Κώδικα Δεοντολογίας της Lidl. Σε αυτόν καθορίζουμε τον τρόπο, με τον οποίο η επιχείρησή μας θα επιτύχει υψηλή ποιότητα με κοινωνικό, οικολογικό και δίκαιο τρόπο. 

Επίσης, πολλοί από τους διεθνείς προμηθευτές της Lidl πιστοποιούνται με βάση τις αναγνωρισμένες προδιαγραφές του International Food Standard (IFS) ή του διεθνώς ισχύοντος προτύπου του Βρετανικού Συνδέσμου Λιανεμπόρων BRC. Οι παραγωγοί ειδικών ειδών, για παράδειγμα από τους τομείς των βιολογικών προϊόντων ή του δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου (fair trade) απαιτείται επιπρόσθετα να διαθέτουν τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις. Για τη συνεχή διασφάλιση των διαδικασιών παραγωγής των προϊόντων μας, οι προμηθευτές μας ελέγχονται επί τόπου από ανεξάρτητα ινστιτούτα, στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων.