3 βραβεία απέσπασε η Lidl Ελλάς στα Sales Excellence Awards 2019

22.04.2019 10:00:00 | Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία από την εκδήλωση με την βραβευμένη ομάδα πωλήσεων της Lidl Hellas

Sales Excellence Awards 2019

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet), σε μια λαμπρή τελετή, απονεμήθηκαν τα Sales Excellence Awards 2019, ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, και η Lidl Eλλάς απέσπασε 3 βραβεία, ένα εκ των οποίων GOLD.

Gold βραβείο στην κατηγορία Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Στελεχών Πωλήσεων για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης «Πάθος για εξυπηρέτηση».

Η νέα τάση στη διαδικασία εκπαίδευσης είναι η δυναμική μάθηση. Πλέον τον παραδοσιακό τρόπο εκπαίδευσης διαδέχεται η game-based εκπαίδευση, η οποία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να προσφέρει ενεργητική μάθηση, γρήγορη αφομοίωση, διασκέδαση, συναγωνισμό και άμιλλα. Επιπλέον προωθεί την ομαδικότητα και στηρίζεται στην αυτοπαρακίνηση του εκπαιδευόμενου για συμμετοχή. Έτσι, η Lidl Ελλάς θέλοντας να επωφεληθεί από τα παραπάνω πλεονεκτήματα για την εκπαίδευση των συνεργατών της, γύρω από την εξυπηρέτηση των πελατών, υιοθέτησε τη νοοτροπία «μαθαίνουμε παίζοντας». Δημιουργήθηκε το επιτραπέζιο παιχνίδι «Πάθος για εξυπηρέτηση», με το οποίο οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να μάθουν την επικοινωνία και εφαρμογή των πελατοκεντρικών διαδικασιών, τη σωστή λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία, όπως επίσης και τις δυνατότητες της υπερκάλυψης των προσδοκιών των πελατών κατά την εξυπηρέτησή τους. Η εκπαίδευση των περίπου 1000 group διήρκησε επτά μήνες και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο 2018. Σε αυτούς τους επτά μήνες επενδύθηκαν πάνω από 12.000 ώρες στην εκπαίδευση όλων των συνεργατών στις Πωλήσεις.

Silver και Bronze βραβείο για το εκπαιδευτικό σύστημα leon στις κατηγορίες Τεχνολογίες Οργάνωσης και Διαχείρισης του Τμήματος Πωλήσεων και Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Στελεχών Πωλήσεων, αντίστοιχα.

Το leon είναι ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα βασικής εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης για τη θέση του «Πωλητή/ Ταμία». Η νέα μεθοδολογία της εκπαίδευσης είναι πλέον blended και συνδυάζει e-learning και on-the-job training από καταρτισμένους εκπαιδευτές. Μέσα από την εφαρμογή leon μεταδίδονται διαδραστικά οι θεωρητικές γνώσεις, προγραμματίζονται και παρακολουθούνται όλες οι εκπαιδεύσεις σε μία υπερσύγχρονη οθόνη αφής 24”, η οποία διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Lidl. Αυτές οι οθόνες, σε συνδυασμό με τις διαδραστικές εκπαιδεύσεις δίνουν στους συνεργάτες την αίσθηση, ότι η εκπαίδευση... γίνεται παιχνίδι. Από τον Ιανουάριο του 2018 και μέσα σε έξι μήνες επενδύθηκαν περίπου 9.000 ώρες στην εκπαίδευση των πάνω από 4.000 συνεργατών στη χρήση του leon. Η αποτελεσματικότητα της βασικής εκπαίδευσης αυξήθηκε, όπως και η ικανοποίηση των εκπαιδευόμενων, διότι το σύστημα leon ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των τύπων μάθησης.

H Lidl Eλλάς εδώ και 20 χρόνια επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών της και το αποδεικνύει έμπρακτα!

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (54.87 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα