Χρυσή διάκριση για τη Lidl Ελλάς στα HR Awards 2019

22.10.2019 12:00:00 | Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία στελεχών Lidl από τη βράβευση. Από αριστερά προς τα δεξιά:  Φωτεινή Κεσογλίδου – Junior Manager, HR Consulting, Γκέλυ Παπαδημητρίου – Team Manager, Head of Employee Engagement, Βάνα Κοτσασαρλίδου – Αssociate, Employee Engagement

Από αριστερά προς τα δεξιά: Φωτεινή Κεσογλίδου – Junior Manager, HR Consulting, Γκέλυ Παπαδημητρίου – Team Manager, Head of Employee Engagement, Βάνα Κοτσασαρλίδου – Αssociate, Employee Engagement

Νέα χρυσή διάκριση απέσπασε η Lidl Ελλάς στα φετινά HR Awards, τον θεσμό που επιβραβεύει και αναδεικνύει πρωτοβουλίες και καινοτόμες πρακτικές στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για 5η συνεχή χρονιά οι καλύτερες πρακτικές ξεχώρισαν σε μία λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας και η Lidl Eλλάς δεν θα μπορούσε να μην ανήκει σε αυτές.

Η εταιρία βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Talent & Performance Management | Βest Employee Engagement Strategy για το «1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών», μία πρωτοβουλία του τομέα Εmployee Engagement της Lidl Ελλάς, στο πλαίσιο προαγωγής της σωματικής και ψυχικής ευεξίας αλλά και της ενίσχυσης της δέσμευσης των εργαζομένων της και με αφορμή τα είκοσι χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα.

Ξεχωριστός σκοπός για αυτή τη δράση αποτέλεσε και η ανάδειξη της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας, καθώς η υλοποίηση ενός φεστιβάλ παραδοσιακών χορών έδωσε την ευκαιρία σε εργαζομένους διαφορετικών ηλικιακών ομάδων, φύλου, τομέων και ιεραρχιών να έρθουν κοντά, από κάθε μέρος της Ελλάδας, και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Η πρωτοβουλία διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 27.01.2019, όπου διαγωνίστηκαν σαράντα πέντε ομάδες, με πεντακόσιους εργαζομένους από όλη την Ελλάδα και εκπροσώπους της Lidl Kύπρου και Πορτογαλίας. 

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Lidl Ελλάς διοργανώνει κάθε χρονιά ιδιαίτερες δράσεις, στοχεύοντας να παραμείνει εργοδότης επιλογής.

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (908.93 KB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα