Η Lidl Ελλάς γιόρτασε την επέτειο των 20 χρόνων στην Ελλάδα μαζί με τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους

26.09.2019 12:00:00 | Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία από την εκδήλωση για τα 20 χρόνια της εταιρίας στην Ελλάδα.

Η Lidl Ελλάς κλείνει φέτος 20 χρόνια ισχυρής παρουσίας στην Ελλάδα, γεμάτα δημιουργικότητα, εξέλιξη και επιτυχίες. Βασικό κλειδί για αυτήν την επιτυχία δεν θα μπορούσαν παρά να είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι της Lidl Ελλάς, οι περισσότεροι από 5500 εργαζόμενοι που κρατούν καθημερινά ψηλά την υπόσχεση για εξυπηρέτηση, ποιότητα, φρεσκάδα, οικονομία και καινοτομία. 

Για να γιορτάσει την 20ετή επέτειό της, μαζί με τους ανθρώπους που την οδηγούν κάθε φορά στο επόμενο σκαλί της επιτυχίας, η εταιρία διοργάνωσε δύο μεγάλες εκδηλώσεις, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, στις 8 και στις 15 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.

Όλοι οι συνεργάτες μαζί με τις οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε περισσότερες από 20 διασκεδαστικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες, ένα μοναδικό κυνήγι θησαυρού με πολλά δώρα αλλά και να παρακολουθήσουν ζωντανά συναυλία με την Ελένη Φουρέιρα.

Περίπου 5.300 συμμετέχοντες ταξίδεψαν από 50 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, από την Ορεστιάδα έως τη Λευκάδα και από τη Φλώρινα έως την Καλαμάτα, για να παρευρεθούν στις δύο αυτές εκδηλώσεις.

Ο Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς, ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την ανταπόκριση και τη στήριξη καθόλη τη διάρκεια της 20χρονης πορείας της εταιρίας στο ελληνικό λιανεμπόριο και ανέφερε σχετικά: «Οι άνθρωποι μας είναι το κλειδί της επιτυχίας όλα αυτά τα 20 χρόνια και η κινητήριος δύναμη αυτής της εταιρίας. Η καρδιά και η ψυχή της αλλά και ο σημαντικότερος λόγος που η Lidl Ελλάς τερματίζει στις πρώτες θέσεις προτίμησης τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα».

Έχοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο και επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των συνεργατών της με διάφορες δράσεις, σεμινάρια και εργαλεία, η Lidl Ελλάς διατηρεί σταθερά ένα θετικό, σύγχρονο και ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον, παραμένοντας μία αναγνωρισμένα υπεύθυνη εταιρία στην Ελλάδα κι ένας Top Employer για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. 

Επικοινωνία

Αποκλειστικά για ερωτήματα από εκπροσώπους ΜΜΕ
press@lidl.gr

Κατηγορίες


Λήψη

Λήψη (71.66 MB)

Share

Άλλα Media
Δείτε ακόμα